Assalamualaikum...



Thursday, November 25, 2010

Apabila mama aku mula mengarut

masih ingat cerita aku pergi melawat baby...hahaha.rupa-rupanya cerita tu tak habis lagi.keesokkan harinya...aku tak ingat la waktunya bila...tak pe..tak penting..yang penting isinya sahaja.mama aku cakap waktu nak aku angkat cawan dan tolong basuh...pakcik tu(tuan rumah) tengok aku pelik je.nak buat menantu pe...wakakaka.aku gelak guling-guling.apa la mama aku nie.buat lawak tak bertempat.tapi pakcik tu memang ada anak lelaki pun.form 4.waktu aku pergi rumah dia...dia tak de kat rumah.pergi test lesan motor.bila aku dah balik baru dia pun sampai.tak sempat pun nak kenal.aku dah masuk kereta.aku pun cuma diam ja...mula-mula...nak susun ayat..sampai la ayat formal aku keluar...hmm...tak mau la kakak kat anak pakcik tu...dekat sangat dengan rumah kita.(sebenarnya jauh la jugak) tapi satu daerah kan? dekat la tu...

mama aku cuma senyum...haisshh...mama nie...anakku yang tercinta masih belajar tak terfkir pun sampai nak kahwin awal-awal.PMR result pun tak keluar lagi.tak puas enjoy la.couple pun tak pernah...sebenarnya tak ingin pun...sesak la couple nie.serabut.kena jaga hati banyak pihak.tapi siapa yang nak jaga hati aku? aku jaga sendiri la.tapi hati korang aku kena jaga.banyak cantik dan mocho muka? hati masing-masing...jaga la sendiri okey!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment